Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой да има информация за тази фирма ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Понеже тук стана въпрос отново за носачи TRW, те имат фабрика и в Китай вече. Важен е баркодът, но западняците, също като китайците, се изхитриха и слагат китайски направеното в кутии с европейски баркод на тях. Т.е. щом е произведено във фабрика на TRW, па било тя и на Тамбукту, то трябва да е TRW
    Аз редовно контактувам с чайнатаун и те самите ми го признават това

Comment

Остава опцията да се поръчва през английския мистър-ауто , до адрес в Англия (да кажем през габко, примерно) . Един горен носач излиза към 91-2лв(38-9 паунда). Но ми се струва, че доставката от Англия до БГ няма да е малка. За 2.20лв./кг., някой има ли представа колко горе-долу тежи горния и долния носач (поотделно)? Да се изчисли колко би излязла доставката до БГ. Но със сигурност трябва да се поръчва над 300лв. поне да се хвани безплатната доставка до адреса в Англия, че иначе ще седне горе долу колкото ги продават тука.
      Last edited by zombiran; d.m.y г., 08:12.

Comment

Магазина от днес е закрит !България вече не фигурира долу при избора на държава
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
        sigpic

Comment

Цените в този сайт не са чак толкова ниски. Не виждам защо го оплаквате толкова.
          www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Горен носач TRW 80лв. - В България е 140лв. Ако за теб това не е евтино.... Верно, има други части, които тук са по евтини, но ние говорим специално за носачите. Поне аз де

Comment

Доста го гледах тоя сайт и стигнах до заключението, че е от всичко по-малко. И по-евтино имаше и на същите цени като тука та и по-скъпо. Е днес един приятел с части ми даде за оригинален(ама наистина оригинален, произведен за немския пазар) Лемфьордер горен носач цена от 130 лв., което поне според мен е доста добре.
              Last edited by SnapLackOfTraction; d.m.y г., 13:51.
              '05 Alfa 147 1.9JTD 115hp

Comment

Ами мога да ти намеря оригинален Lemforder на доста по-ниска цена от тази. Иначе в Mister Auto само TRW за алфа като гледам е на някаква по-ниска цена от пазарната. Другото си е на нормални цени.
                www.t-auto.bg

Comment

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                  Ами мога да ти намеря оригинален Lemforder на доста по-ниска цена от тази. Иначе в Mister Auto само TRW за алфа като гледам е на някаква по-ниска цена от пазарната. Другото си е на нормални цени.
                  Може ли да ми доставиш на тази ценичка ?
                  Last edited by eproHD; d.m.y г., 11:26.
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
                  sigpic

Comment

На тази ценичка няма как да ти доставя. А крайната цена с доставката колко ти идва?
                    www.t-auto.bg

Comment

На тази ценичка няма как да ти доставя. А крайната цена с доставката колко ти идва?
                      Колкото пише !
                      sigpic

Comment

Едва ли Защо не дадеш линк и на колегите да си вземат и те от евтините носачи?
                        www.t-auto.bg

Comment

Ето ти линк:
                          http://www.amazon.it/Lemf%C3%B7rder-...cillante+28142
                          Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                          Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                          Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                          Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

то хубаво колега, ама човека вади някви Lemforderi по 20 евро, а не по 42 ?
                            www.t-auto.bg

Comment

Едва ли Защо не дадеш линк и на колегите да си вземат и те от евтините носачи?
                              Колегата е дал вече ! Сега наистина са по скъпи но ако се следи почти през два дена ги променят !Трябва да улучиш момента..но да не изпадаме в подробности
                              P.S
                              Ако се следят цените понякога изпадат интересни неща.Аз купувам не когато ми трябва някоя част а когато е на промоция.Сега следя един съединител и маховик на Valeo.Чакам тия да объркат цените и да ги забия
                              Last edited by eproHD; d.m.y г., 16:47.
                              sigpic

Comment

eproHD, тва просто не мога повярвам, че може струва толкова и да е оригинал. Те уж Lemfoerder имат завод в Италия, ама просто не виждам само метала да си платят с тая цена дето се вика, на 40 Евро по-ОК, ама явно обявата е една и съща, което ме кара да се съмнявам. И накрая даже и да е оригинал, те тия дето го продоват или са директно производителя, което не ми се вярва или тоя дето ги продава нищо не печели. Те верно, че частите са яко надценка, ама чак пък толкова, аз се занимавам с търговия директно от производител и ми и е ясно, какво е да произвеждаш.

Ще видим като дойдат моите уж пълен оригинал, моя човек ми е казал, че ако не изкарат поне 30к км. ми връща парите, без да задава други въпроси.

А и еphroHD, то ти си в Италия, разбира се, че ще ти е безплатна доставката щом поръчваш от техния си Амазън.
                                Last edited by SnapLackOfTraction; d.m.y г., 19:26.
                                '05 Alfa 147 1.9JTD 115hp

Comment

Working...
                                X